Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concert commemoratiu del dia internacional del Cant Coral
amb la participació dels cors de l'AC Cor Madrigal

Descripció

FCEC

Detalls

Aquest concert té una doble vessant de celebració. Per una banda, la Federació catalana d'Entitats Corals s'adhereix, amb aquest concert, al Dia Internacional del Cant Coral i, per una altra banda, l’Agrupació Cor Madrigal celebra, aquest any, 30è aniversari de la seva creació,

Aquesta Agrupació està integrada per cinc cors amb una llarga història: el Cor Madrigal (fundat ara fa 67 anys), el cor infantil L’Esquellerinc (en fa 52), el cor jove Albada (50), i els cors Ariadna (43) i Signum (36); aquesta “família coral” ofereix, doncs, la possibilitat que infants, joves i grans puguin gaudir de l’Art Coral, que tots cinc cors practiquen amb semblants criteris musicals, educatius, culturals i de país.

A més, aquest concert de Nadal vol ser un sentit homenatge a Josep Lluís Guzmán -músic i amic recentment desaparegut- a través de la seva obra, la dels seus deixebles i familiars i la dels compositors que el van inspirar (Frederic Mompou, Manuel Oltra, Josep Poch, Narcís Bonet, Francesc Guzmán…), que els cors interpretaran de forma individual o conjunta. 

Com és ja una tradició anual per l'AC Madrigal, també s’hi estrenarà una nova harmonització d’una nadala tradicional catalana, en aquesta ocasió encarregada a Ferran Cruixent.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 17 Desembre 2017
    Dg
    19:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:8€, entrada general, 5€ entrada amb carnet de cantaire de la FCEC ( màxim 2 entrades per carnet). Menors de 12 anys, 4€
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC)

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir