COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Concert benèfic: Missa solemnis de Beethoven i cançons sefardites
Berkshire Choral International, Orquestra Simfònica del Vallès, Saul Zaks

Descripció

Avís

Avís (27/04/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data, aquest concert queda cancel·lat.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

Missa solemnis

Fitxa artística

Maria Hinojosa, soprano 
Carol Garcia, mezzosoprano  
Jorge Juan Morata, tenor  
Pau Bordas, baix 
Lixsania Fernández,
veu i viola da gamba
George Mihalache, címbal
Óscar Martin, piano
Berkshire Choral International
Orquestra Simfònica del Vallès
Saul Zaks, director

Programa

L. van Beethoven: Missa solemnis en Re major, Op. 123
Three Sephardic songs:
Y. Braun (arr. J. Jacobson): Nani, Nani
Traditional Sephardic romance (arr. Y. Braun): Morenica
Y. Braun (arr. J. Jacobson): Por Que Llorax

Detalls

Aquest concert forma part del projecte social Beethoven 250.
Els ingressos dels concerts es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Tenint en compte la celebració del 250è aniversari del naixement de Ludwig Van Beethoven el 2019, l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) en col·laboració amb la Unitat d'Otorinolaringologia i el Centre d’implantació coclear de l’Hospital Sant Joan de Déu, la Federació Catalana d'associacions de pares de persones sordes (ACPPS) i la Fundació solidària GAES han llançat un projecte social, anomenat Beethoven 250, que es relaciona amb la música i la salut, i que té com a objectiu visualitzar persones que, com el gran L. van Beethoven, pateixen discapacitat auditiva avui. Podem fer alguna cosa per ells? El que volem és crear experiències úniques a través de la música d’aquest grup i, a més, fer-les visibles, sensibilitzar la societat i explicar quines són les seves necessitats i potencials.

Perquè, com la poesia, com l'art, la literatura o la filosofia, la música no només és per a qui la toca, sinó també per a la persona que la necessita realment.


Berkshire Choral International és la principal institució educativa internacional dedicada a millorar les habilitats del cant coral, al mateix temps que estén el coneixement i l’apreciació del cant coral i la seva tradició als cantaires i al públic. En els darrers 38 anys, BCI ha inspirat a gairebé 9.000 cantaires mitjançant els nostres programes de música coral d’un setmana de durada sota la batuta de dotzenes de grans directors del món en llocs prestigiosos dels Estats Units i Europa. Amb el compromís de fomentar la participació de tota la vida en oportunitats de música coral, BCI és una llar inclusiva per a les persones que estimen el cant.

L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) porta la música al cor de les persones des de 1987. Vem nèixer al cor de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, però només un any després ens vem convertir en una empresa privada, en la que, músics i equip directiu són empleats però també accionistes, un cas únic i molt singular d’una orquestra privada a Espanya. Tenim una temporada de concerts simfònics al Palau de la Música Catalana de Barcelona des de 1995, i fem al voltant de 110 concerts simfònics en més de 25 ciutats cada temporada. Les emocions són el nostre fort, pel que intentem aproparles a la nostra audiència alentant-los a participar, organitzant concerts innovadors i mantenint el nostre compromís amb la qualitat i amb la nostra comunitat.

Saul Zaks (Buenos Aires, 1961) és un director nominat al Grammy que viu a Dinamarca. Va estudiar a la Academia de Música y Danza Jerusalem Rubin i en la Real Academia Danesa de Música Aasrhus. Està especialitzat en la música de Amèrica Llatina i ha tocat i enregistrat, entre d’altres, amb el compositor Ariel Ramírez, la cantant Mercedes Sosa, el compositor i pianista pablo Ziegler i els  bandoneons Daniel Binelli, Pablo Mainetti, César Stroscio i Rodolfo Marcelo Zanetti. Saul Zaks també va obtenir una nominació al Premi Grammy Danés 2006 – Millor Àlbum Clàssic- juntament amb la Orquesta Nacional Danesa del Coro y Sinfonía per els enregistraments de “Choral Simphoy & Requiem“ d’Asger Hamerik.

Avui, Saul Zaks, és el Director Artístic i Director del Festival Misatango (www.misatango.com), el Festival Internacional Juvenil de Música Summa Cum Laude (www.sclfestival.org) i el Festival de Verano de Música Clásica en Viena (http://www.concerts-austria.com/summer-festival-vienna).

www.saulzaks.com

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 11 Agost 2020
  Dt
  20:30 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 30 €
Durada:135 minuts (aprox)
Organitza:Berkshire Choral International & Concerts-Austria/ Columbus Reisebüro GmbH & Co.KG

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 13 h i 2h abans del concert (per la venda del dia)

Compartir