Collegium Vocale Gent & Herreweghe
—Passió segons sant Joan

Descripció

HERREWEGHE, Philippe (c)Wouter Maeckelberghe

Fitxa artística

Collegium Vocale Gent 
Philippe Herreweghe, director

Programa

J. S. Bach: Passió segons sant Joan, BWV 245 

Detalls

Després d’interpretar la Passió segons sant Mateu  la temporada 2021-22, el Collegium Vocale Gent i Philippe Herreweghe completen un díptic gloriós al voltant de Bach amb una interpretació de la Passió segons sant Joan que de ben segur quedarà a l’alçada de la seva darrera funció al Palau: un èxit rotund per al record. Herreweghe, gran advocat bachià, en servirà una versió articulada, transparent i transformadora. 

La Passió segons sant Joan de Bach representa la primera Passió de les cinc que va escriure el mestre barroc i possiblement la primera gran obra d’un nou període que  s’encetava] amb el seu nomenament com a Kantor de Sant Tomàs de Leipzig.  

La Passió segons sant Joan és un monument de fe, una obra cabdal en la història de la música i en què predomina la idea de l’amor per sobre de la narració. Més breu, concentrada, íntima i narrativa que la Passió segons sant Mateu, és una obra litúrgica de gran força dramàtica, amb una riquesa musical impressionant i extraordinària, acompanyada de textos més aviat abstractes i filosòfics, en què predomina la idea de l’amor per sobre de la narració i que posa l’èmfasi en la vessant més humana de Jesucrist.  

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 31 Març 2023
  Dv
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 85 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
 • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
 • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir