Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Col·loqui sobre Beethoven amb Jan Swafford
autor de 'Beethoven Tormento y triunfo'

Descripció

20171215 swafford-palau_

Detalls

Coincidint amb la publicació a Acantilado de Beethoven. Tormento y triunfo, comptarem amb la participació del seu autor, Jan Swafford, en un col·loqui sobre Beethoven, al costat de Juan Lucas, traductor del llibre, director de la revista Scherzo i responsable de la llibreria La Cinquena de Mahler, i Jesús Ruiz Mantilla, escriptor i periodista d'El País.
 
El diàleg, que comptarà amb traducció simultània anglès-castellà, conclourà amb un concert a càrrec del trio format per Marc Serra (piano), Ariadna Rodríguez (violí i viola) i Bea Andrés (violoncel), que interpretaran les següents peces de Beethoven:

- Piano Trio Op.11 en Si b Major
- Duo per a viola i violoncel en I b Major
- Duo en C Major Op. 1

Jan Swafford (Chattanooga, Tennessee, 1946) és compositor i professor del conservatori de Boston. És autor de les biografies Charles Ives: A Life with Music (1998) -finalista del premi del National Book Critics Circle i guardonat amb el premi pen / Winship-i Johannes Brahms: A Biography (1999), així com de The Vintage Guide to Classical Music (1992).

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 15 Desembre 2017
    Dv
    18:30 h
    Sala d'Assaig de l'Orfeó Català

Informació de l'obra

Preus:Entrada gratuïta. Aforament limitat.
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:Acantilado

Compartir