Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Clàssica de tots els temps

Concert per a nadons i petits (espectacle guanyador del Premi Year! 2013)

Educació Infantil: P0, P1, P2, P3, P4, P5

Dies
: 29 i 30 d’octubre de 2019 (P3, P4 i P5);
         31 d’octubre de 2019 (P0, P1, P2)
Sessions: 10:00 h i 11:30 h 
Espai: Petit Palau
Preu: 8 €
Aforament: 120 places

INSCRIPCIÓ DIRECTA, SENSE SORTEIG

Companyia Musicalmente:
Alberto Roque , saxo baríton; Paulo Bernardino, clarinet; Pedro Santos, acordió; Inesa Markava, ballarina; Cristiana Francisco, veu; Gil Gonçalves, tuba; Paulo Lameiro, veu
Paulo Lameiro, direcció

L'aventura:
Sota el mestratge d’un gran mestre de cerimònies descobrirem el so del silenci, sonoritats del món que ens envolta i molta música de tots els temps. Des de Mozart, Bach i Monteverdi fins al so d’un ocell. Una proposta de gran sensibilitat artística i de molta proximitat amb els intèrprets, pensada perquè els infants gaudeixin d’un dels seus primers concerts en un ambient de silenci i escolta molt especial.

Espectacle guanyador del premi Year! 2013

Paulo Lameiro, músic, pedagog i director d’aquest projecte, ha estat un pioner en l’àmbit  internacional pel que fa a la producció de concerts per a nadons. L’objectiu principal dels seus concerts és oferir una experiència d’intercanvi i complicitat entre nadons, acompanyants i intèrprets perquè a partir del silenci petits i grans descobrim el plaer d’escoltar música de qualitat interpretada en directe.

L'objectiu:

  • Despertar l’oïda de l’infant i prendre consciència del so i del silenci que ens envolta.

  • Gaudir i conèixer nous instruments musicals.

  • Escoltar fragments de música de diferents èpoques, gèneres i estils.

  • Escoltar i participar de forma activa durant el transcurs del concert.