Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Clàssica de tots els temps
Concert per a nadons de Paulo Lameiro (de 0 a 5 anys)

Descripció

Nota

NOVETAT

Nadons Paulo Lameiro

Fitxa artística

Companyia Musicalmente:
A. Roque i R. Nunes, saxo baríton i ocarina, J. López, saxo alt i cavaquinho, P. Santos, acordió; C. Francisco, veu; I. Catarino, veu; I. Markava, veu i dansa.

Paulo Lameiro, direcció

Detalls

Sota el mestratge d’un gran mestre de cerimònies descobrirem el so del silenci, sonoritats del món que ens envolta i molta música de tots els temps. Des de Mozart, Bach i Monteverdi fins al so d’un ocell. Una proposta de gran sensibilitat artística i de molta proximitat amb els intèrprets, pensada perquè els infants gaudeixin d’un dels seus primers concerts en un ambient de silenci i escolta molt especial.
Espectacle Guanyador del premi Year! 2013

Paulo Lameiro, músic, pedagog i director d’aquest projecte ha estat un pioner a nivell internacional pel que fa a la producció de concerts per a nadons. L’objectiu principal dels seus concerts és oferir una experiència d’intercanvi i complicitat entre nadons, acompanyants i intèrprets perquè a partir del silenci petits i grans descobrim el plaer d’escoltar música de qualitat interpretada en directe.

Avís important:
Els nadons i infants han d'anar acompanyats d'un adult. El nadó també necessita comprar la seva entrada. Concert sense numerar

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 20 Abril 2018
  Dv
  17:20 h
  Petit Palau
 • 21 Abril 2018
  Ds
  11:00 h
  Petit Palau
 • 21 Abril 2018
  Ds
  12:30 h
  Petit Palau
 • 21 Abril 2018
  Ds
  17:00 h
  Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:11 €
Durada:45 minuts (aprox)
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir