Chucho Valdés & Paquito D'Rivera reunion sextet
I Missed You Too!

Descripció

Fitxa artística

Chucho Valdés, piano
Paquito D’Rivera, saxo alto y clarinet
Diego Urcola, trompeta i trombó
José Armando Gola, contrabaix i baix elèctric
Roberto Vizcaíno Jr., percussions
Dafnis Prieto, bateria

Detalls

La història conjunta de Chucho Valdés i Paquito D’Rivera comença en 1962, quan el saxofonista va acudir a un club a l'Havana per a escoltar el fill de Bebo tocant el piano. En menys de dues dècades, el seu treball conjunt va donar peu a algunes de les aventures més rutilants de la música cubana i, per extensió, de la música universal, sobretot en el si d'una superbanda que es va dir Irakere.

60 anys després de la seva primera trobada, Chucho i Paquito van tornar a gravar i a girar junts. El resultat és I Missed You Too!, un disc que –no fa falta ser Nostradamus– serà seriós candidat als pròxims Grammy.

La gira, que a Catalunya només ha recalat en el Festival de la Porta Ferrada aquest estiu, torna a terres catalanes per a un concert exclusiu a Barcelona, en el Palau de la Música Catalana. Preparin-se per a una monumental sacsejada musical.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 18 Novembre 2022
    Dv
    20:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 26 a 62 euros
Organitza:The Project

Compartir