COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Christian Gerhaher & Gerold Huber
Lieder de Mahler

Descripció

20200111-Gerhaher-Huber

Fitxa artística

Christian Gerhaher, baríton
Gerold Huber, piano

Programa

G. Mahler: Lieder
“Die Einsame im Herbst” de Das Lied von der Erde, núm. 2
Sieben Lieder aus letzter Zeit 
“Wo die schönen Trompeten blasen” de Des Knaben Wunderhorn
“Der Abschied” de Das Lied von der Erde, núm. 6

Detalls

El tàndem format per Christian Gerhaher i Gerold Huber és un dels més estables i prolífics en el gènere del lied. Enguany presenta al Palau de la Música Catalana una vetllada dedicada íntegrament a composicions de Gustav Mahler.

Deixeble de Dietrich Fischer-Dieskau, Elisabeth Schwarzkopf i Inge Borkh, el baríton Christian Gerhaher transmet un equilibri fascinant entre la música i el text del lied gràcies a una veu lleugera, ferma i plena de matisos. Una tasca d’introspecció que està recolzada en el pianista Gerold Huber, que brilla amb llum pròpia però que esdevé el millor company de viatge.

Gerhaher ha col·laborat al llarg dels seus trenta anys de carrera amb nombrosos directors, com Simon Rattle, Daniel Harding, Herbert Blomstedt, Pierre Boulez i Daniel Barenboim, entre d’altres.

A les interpretacions del baríton conviuen, per tant, la perfecció dels grans mestres i la inestabilitat, la certesa i el dubte”. Luis Gago, «El País».


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 11 Gener 2020
    Ds
    18:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 40 € | AVÍS: Informem que en el bimestral imprès es va publicar erròniament que aquest concert era gratuït.
Durada:90 minuts (aprox)
Organitzen:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música i Schubertíada-Associació Franz Schubert

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir