Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Chick Corea – Steve Gadd Band

Descripció

Chick Corea – Steve Gadd Band

Fitxa artística

Chick Corea, piano i teclats
Steve Gadd,
bateria
Lionel Loueké, guitarres i veu
Carlitos del Puerto, contrabaix i baix elèctric
Luisito Quintero, percussions
Steve Wilson, saxos alt i soprano, flauta

Detalls

Inesgotable, imparable. En resum, una força de la natura. Chick Corea no para mai de sorprendre i d’iniciar noves aventures, com hem tingut l’oportunitat de comprovar-ho en els últims anys al nostre festival, testimoni atent de la increïble vitalitat d’un dels grans músics del nostre temps. Després de celebrar l’any passat el seu 75 aniversari al Blue Note de Nova York tocant-hi durant gairebé dos mesos amb diversos projectes, Corea vol dedicar el segon semestre del 2017 a un nou camí: una banda que colidera, per primera vegada, amb Steve Gadd, el primer bateria dels mítics Return To Forever, referència obligada per qualsevol apassionat de la percussió i amb qui Corea va crear obres mestres com The Leprechaun, My Spanish Heart, Three Quartets i Friends. Tots dos al capdavant d’un sextet multinacional amb col·laboradors habituals del mestre: des de Benín, Lionel Loueke a la guitarra; el cubà Carlitos del Puerto al contrabaix i al baix elèctric; el veneçolà Luisito Quintero a la percussió, i des de Virginia, als Estats Units, el gran Steve Wilson. Prepareu-vos per un viatge amb rumb cap a les emocions més profundes del jazz.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 9 Novembre 2017
    Dj
    21:30 h
    Sala de Concerts
    IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de responsabilitat (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 58 €
Organitza:The Project

Compartir