Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carmona, Benavent i Serrano
Artistes convidats: Tomasito i Paquito Escudero

Descripció

Carmona, Benavent i Serrano

Fitxa artística

Josemi Carmona, guitarra flamenca
Carles Benavent, baix elèctric
Antonio Serrano, harmònica
Paquito Escudero, percussió
Tomasito, cant i ball

Detalls

Tres llegendes de la música espanyola es reuneixen en el Palau de la Música Catalana. La veritat és que no faria falta ni presentar-los, només esmentar els seus cognoms així, un darrere l'altre. Això és perquè Josemi Carmona (guitarra), Carles Benavent (baix) i Antonio Serrano (harmònica) són ja artistes consagrats. Al llarg de les últimes dècades, a més de dedicar-se a les seves carreres com a solistes, han actuat amb noms com els de Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Miles Davis, Chano Domínguez, Chick Corea, Wynton Marsalis i Plácido Domingo, i són una referència tant per al flamenc com per al jazz, dins i fora d'Espanya. En l'escenari, junts, Carmona, Benavent i Serrano revelen una complicitat única, que unida a l'art de Tomasito i al tempo de Paquito Escudero faran d'aquest un concert inoblidable. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 23 Novembre 2019
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 39 a 45 €
Organitza:Poema, SL

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir