Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carmen, Carmen, Carmen
Flamenc - Homenatge a Carmen Amaya

Descripció

Fitxa artística

BallAmador Rojas, Karime Amaya, Belén López, Sara Barrero
Cante: Juan Manzano “Coco”, Antonio Campos “Bocaillo”
Al toque: David Cerreduela, Tuto
Direcció Artística: Luis P. Adame

*Algun artista podria canviar per força major

Programa

Lejanas Raíces
Los cantes primitivos: Romance, Toná, Debla y Martinete
Seguiriyas 
Bulerías y Taranto de Carmen 
Llanto por Carmen Amaya de León y Solano
Alegrías de Carmen

Carmen y su tiempo
Tiempo para el recuerdo (Carmen y Sabicas)
Garrotín y Jaleos Canasteros 

Lazos flamencos de Andalucía
Por Fandangos: Granainas, Javeras, Verdiales, Naturales...y de Huelva
Por Tangos: de Triana, de Graná, de Málaga y Extremadura

....Y terminamos
Tres perfiles de mujer para un homenaje
Por Alegrías (Toda la Compañía)

Detalls

Tablao Flamenco Cordobes és un local històric, una institució, a les Rambles de Barcelona, ​​pel qual, des de fa 47 anys, segueixen passant totes les estrelles del flamenc. Des del mateix dia de la seva fundació s'ha bolcat en promocionar, conservar i preservar el flamenc més autèntic i de qualitat. A més, ha portat algunes de les produccions més importants des de la seva escenari de la Rambla als teatres i escenaris de tot el món (Paris, Madrid, Sevilla, Polònia, Londres...), convertint-se també en actiu promotor.

En 2014 desembarca també al Palau de la Música Catalana, on presenta sota la marca de "Gran Festival Flamenc de Barcelona", algunes de les seves produccions més importants sempre comptant amb els millors artistes del moment: Farruquito, Jesús Carmona, Karime Amaya, José Maya, La Tana o Belén López, entre altres.

Amb l'espectacle "Carmen, Carmen, Carmen", Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona ret homenatge a una de les més trencadores personalitats del ball flamenc, Carmen Amaya.

Aquesta gitana, nascuda al barri emigrant i gitano del Somorrostro de Barcelona, ​​filla d'una bailaora i un guitarrista ('la Faraona' i 'el Chino'), va encaminar el seu recorregut professional des de les tavernes dels bars mariners de la Ciutat Comtal fins la Casa Blanca del president Roosevelt.

Iconoclasta, autodidacta, cantaora, trencadora de tots els motlles... el seu ball és, com diem, una metàfora de la rebel·lia, amb un ritme i ètica electritzants amb els que es va avançar al seu temps en tots els ordres, inclòs en el seu vestuari, sent una de les primeres bailaoras en utilitzar pantalons.

Carmen Amaya és un model inaprehensible des d'un punt de vista acadèmic i no cap en un sol model, per això el nostre espectacle ofereix tres versions del seu variat perfil estètic i fins i tot una versió de les seves incursions com cantaora.

Versions a càrrec de prestigioses i joves bailaoras que beuen en aquesta deu de la història: Karime Amaya (neboda-néta de Carmen Amaya), Belén López i Sara Barrero

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 7 Juliol 2017
  Dv
  21:00 h
  Sala de Concerts
 • 13 Juliol 2017
  Dj
  21:00 h
  Sala de Concerts
 • 29 Setembre 2017
  Dv
  21:00 h
  Sala de Concerts
 • 13 Octubre 2017
  Dv
  21:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 12 a 54 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:Tablao Flamenco Cordobes

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir