Si teniu entrades o abonaments per a la temporada 2019/20, el Palau posa a la vostra disposició diferents opcions. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carlos Nuñez
Tradició gaitera en el concert més festiu de l’any

Descripció

Carlos Nuñez, 2019

Detalls

El gaiter i flautista nascut a Vigo, Carlos Núñez, considerat un dels grans intèrprets de música celta a nivell mundial, arriba al 21 Festival Mil·lenni amb una proposta que significa un pas més en el seu descobriment dels sons lligats a la cultura de la seva Galícia natal, compartida per d’altres territoris com ara Irlanda, un país en qual ha tocat juntament amb la banda The Chieftains.

A més d’una àmplia discografia i un bon nombre de col·laboracions amb artistes de gran prestigi, a Núñez també se li atribueix el mèrit d’iniciar una nova joventut de la música celta, amb seu aclamat disc de debut A irmandade das estrelas (1996), amb què emprenia un recorregut de nou àlbums en el qual no ha deixat d’explorar els sons de la seva terra a través de la fusió amb d’altres estils com el flamenc o el pop. Una investigació sense fi que l’ha portat a viatjar al voltant del món i de la qual en fa partícip a tothom qui omple els seus concerts.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 30 Desembre 2019
    Dl
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 48 €
Organitza:Concert Studio

Compartir