COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carles Viarnès & Alba G. Corral
—Temps perdut per a un art inútil

Descripció

Avís

Avís (9/10/2020): Ateses les limitacions d'activitat nocturna imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, i per preservar el concepte temporal del canvi d’hora, aquest concert queda posposat fins el 28 de març de 2021. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per mitjà d’aquest aquest enllaç

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

20201025-Viarnes&Corral

Fitxa artística

Carles Viarnès, piano i electrònica
Alba G. Corral, artista visual

Programa

Concert del canvi d’hora

Detalls

Inspirats en Oscar Wilde i el seu Retrat de Dorian Gray, el pianista Carles Viarnès i la visualista Alba G. Corral exploren la bellesa de la inutilitat de l'art, la contemplació que es perd, el temps que s'escapa sense remei.

Un ensimismament amb el temps que també és narcisista, que lluita per la seva joventut i gràcia. El desig incontrolable de demanar-li una hora més a la nit. Però el temps és, no obstant, implacable.

La lluita entre allò que s'esvaeix i allò que es grava ben endins. Viarnès i Corral produint bellesa i com aquesta brega contra la seva pròpia fragilitat en un concert, en la matinada del canvi d'hora, a mercè de les agulles del rellotge.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 24 Octubre 2020
  Ds
  01:59 h
  Petit Palau
  Nova data
 • 28 Març 2021
  Dg
  01:00 h
  Petit Palau
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:25 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir