Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carles Marigó
Piano

Descripció

Carles Marigó

Fitxa artística

Carles Marigó, piano

Programa

A. de Mudarra: Fantasia X
A. de Cabezón: Diferencias sobre la gallarda milanesa
P. Bruna: Tiento de falsas de segundo tono
Pare A. Soler: Sonatas 88, 10, 84, 37 i 43
F. Mompou: Cançó i dansa III i VI
E. Granados: danses 2, 4 i 5 de Danzas españolas
E. Granados: El pelele
I. Albéniz: “Asturias” de Suite española
M de Falla: “Danza ritual del fuego fatuo” d’El amor brujo

Descarregar el programa de mà
Document PDF (147KB)

Detalls

Nascut el 1986, Carles Marigó és llicenciat en interpretació musical en l’especialitat de piano a l’ESMUC, havent cursat la titulació amb Vladislav Bronevetzky amb matrícula d’honor. Posteriorment, va completar els seus estudis al Conservatori Txaikovski de Moscou sota el mestratge d’Irina Plotnikova, també amb les màximes qualificacions. Ha rebut consell d’artistes com Nelson Goerner, Elisabeth Leonskaja i Elsa Púppulo, entre molts altres, i el seu esperit inquiet i caràcter polifacètic l’han dut a treballar com a intèrpret, compositor, arranjador i educador musical en projectes de clàssica, jazz, funky, música tradicional, pintura i teatre, sempre al servei de la improvisació i la creativitat. Així és com ha estat premiat amb guardons a concursos nacionals i internacionals, tant de piano com de compositor, i com ha participat a festivals d’Espanya, Portugal, Holanda i Rússia. Avui, ens ofereix un passeig per diferents èpoques de la música del nostre país, des del Renaixement amb arranjaments per a piano d’obres originàries per a viola de mà (Mudarra) o orgue (de Cabezón), passant pel barroc de l’organista i compositor Pablo Bruna, per les sonates d’Antonio Soler, gran representant de l’escola espanyola de música per a teclat del s. XVIII, pel nacionalisme musical d’autors com Granados, Albéniz i de Falla, i arribant fins a les composicions de Mompou. Una veritable lliçó històrica de la nostra música.    

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 24 Agost 2017
    Dj
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:20 €
Durada:95 minuts (aprox)
Organitzen:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música i Mas i Mas

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir