Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Carles Lama & Sofia Cabruja
piano a quatre mans

Descripció

Carles Lama & Sofia Cabruja

Fitxa artística

Carles Lama & Sofia Cabruja, piano a quatre mans

Programa

E. Granados: Goyescas (transcripció d’A. Espinosa)
I. Albéniz: “Cádiz”, “Sevilla”, “Aragón” i “Castilla” de Suite española
M. de Falla: dues danses de La vida breve

Descarregar el programa de mà
Document PDF (153KB)

Detalls

Un dels duos de piano més aclamats a nivell europeu és el que conformen els gironins Carles Lama i Sofia Cabruja, dos músics amb una extraordinària sincronització i capacitat d’emocionar l’audiència a través no només d’una brillant tècnica sinó també un so nítid i elegant com pocs. Des que van començar a tocar junts el 1987 han desenvolupat un estil únic en la interpretació de repertori per a quatre mans, que els ha portat per tot el món, actuant a escenaris com el Carnegie Hall de Nova York, el Memorial Hall de Belgrad o el Teatro Solís de Montevideo. De fet, durant el 2016 han realitzat una extensiva gira per la Xina, Sud-àfrica i Tailàndia, interpretant amb gran èxit una versió a quatre mans de l’òpera “Goyescas”, en motiu del centenari de la mort de Granados, una peça que avui gaudirem en el preciós escenari del Palau de la Música Catalana. Completaran el programa amb un altre gran autor de la generació del 98, Albéniz, i l’acabaran amb dues danses del gran Manuel de Falla. Un repertori del millor de la música espanyola de finals del s. XIX i principis del XX en les mans virtuoses d’aquest talentós duo.  

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 11 Agost 2017
    Dv
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:20 €
Durada:80 minuts (aprox)
Organitzen:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música i Mas i Mas

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir