Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Cantata Singing with Duke Ellington
Orquestres Centre Professional i Escoles Liceu

Descripció

Cantata Singing with Duke Ellington

Fitxa artística

Directors: Paul Cortese i Ricard Oliver

Camerata de Corda del Centre Professional del Conservatori del Liceu

Orquestra Simfònica de les Escoles Liceu
Centre Professional del Conservatori del Liceu, EM Liceu Urquinaona, EM Tecla Sala, Escola Pia Sarrià, Àgora Sant Cugat International School

Cors de veus blanques de les escoles Col·legi Viaró, Àgora Sant Cugat International School, Àgora Barcelona International School,  SEK Catalunya, Escolàpies Llúria, Col·legi Canigó i EM Núria Castells de Manlleu.

Small Band de l'AULA de Música Moderna i Jazz del Centre Professional del Conservatori del Liceu
Solos vocals: Adriana Martínez

Detalls

El Cicle Liceu Familiar és un cicle de concerts participatius al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori del Conservatori del Liceu que permet als alumnes de les Escoles i del Centre Professional Liceu participar en produccions simfòniques o corals de gran format, fomentant la pràctica en activitats artístiques que és tan fonamental en la formació musical dels alumnes.

En el concert podrem escoltar una primera part a càrrec de la Camerata de Corda del Centre Professional, dirigida per Paul Cortese i l’Orquestra Simfònica de les Escoles Liceu on participen alumnes del Centre Professional i de la Xarxa d’Escoles Liceu, sota la direcció de Ricard Oliver.

A la segona part del concert actuarà un gran cor format per alumnes de les Escoles Liceu amb Primària Musical: Col·legi Viaró, Àgora Sant Cugat International School, Àgora Barcelona International School,  SEK Catalunya i Escolàpies Llúria. També hi participaran els cors de les escoles de música vinculades al Conservatori del Liceu Aula de Música del Col·legi Canigó i EM Núria Castells de Manlleu. Els temes que s’interpretaran en aquesta cantata seran acompanyats per la Small Band del Centre Professional de Música del Conservatori del Liceu.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 9 Març 2018
    Dv
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:15 €
Organitza:Conservatori del Liceu

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir