COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Cantata Mozart i els ratolins | Cançons del Mar
Cicle Liceu Familiar

Descripció

Avís

Avís 11/03/2020: Arrel del comunicat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, la Fundació Conservatori Liceu ha decidit cancel·lar els concerts del Cicle Liceu Familiar. 

Totes aquelles persones que havien comprat entrades per Internet per aauests concerts rebran la devolució automàtica de l’import directament a la targeta de crèdit amb la qual van fer la compra.

Aquestes devolucions s'allargaran uns dies degut al volum de tràmits que s'estan gestionant. Preguem disculpeu els inconvenients ocasionats.

20200313 Liceu Familiar

Programa

CANTATA MOZART I ELS RATOLINS
Dels ratolins i Mozart – El món sabrà el seu nom – Tres músic alegres – Res per mostrar – Els mestres de música – Els músics sempre seran pobres – Cantem a Mozart

Cors de les escoles: Col·legi Escolàpies Llúria, Àgora Sant Cugat International School, SEK Catalunya International School, La Miranda The Global Quality School.
Conjunt instrumental del Centre Professional Conservatori Liceu
Solistes vocals del Centre Professional Conservatori Liceu
Dani Coma, Director d'escena
Daniel Mestre, Director musical

***

CANTATA CANÇONS DEL MAR
Marinheiro so/Peixinhos do mar – Ixilik dago – Cubanita – Vestida de nit – La mer - Dins el mar – Surfin USA

Cors de les escoles: Escola Pia Sarrià-Calassanç, Col·legi Viaró Global School, SEK Catalunya International School, Col·legi Canigó.
World Music Ensemble de L'AULA de Música Moderna i Jazz del Conservatori Liceu (Director Bartolomeo Barenghi)
Eva Martínez, Directora

Detalls

Aquest concert forma part del CICLE LICEU FAMILIAR 2019-20, un cicle de concerts participatius que permet als alumnes de les Escoles Liceu participar en produccions simfòniques o corals de gran format, fomentant la pràctica en activitats artístiques que és tan fonamental en la formació musical dels alumnes de la Xarxa Liceu

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 20 Març 2020
    Dv
    17:00 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:15 €
Organitza:Conservatori del Liceu

Programa

Compartir