Camerata ESMUC Quartet Casals i Quartet Atenea
Cicle de Grans Conjunts de l’ESMUC

Descripció

20121202 concert SMUC quartet casals quartet atenea

Fitxa artística

Camerata ESMUC Quartet Casals
Quartet Atenea

Programa

Quartet Atenea
W. A. Mozart: Quartet núm. 17 “La caça” 

Camerata ESMUC Quartet Casals
W. A. Mozart: Simfonia núm. 41 “Júpiter” KV551 

Detalls

La Camerata ESMUC Quartet Casals va iniciar la seva singladura l’any 2009 amb la voluntat d’esdevenir una formació de corda estable dins l’Escola Superior de Música de Catalunya. El conjunt aplega estudiants dels darrers cursos del grau d’Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània, juntament amb els membres del Quartet Casals, que actuen com a primers faristols.

Aquesta orquestra de corda, encapçalada per Vera Martínez, Abel Tomàs, Jonathan Brown i Arnau Tomàs, i habitualment sense la figura d’un director, es caracteritza per la complicitat, l’aprofundiment tècnic en el detall i l’expressivitat interpretativa.

Fundat a Barcelona l’any 2019 per quatre joves músics fascinats per l’immens repertori escrit per a quartets de corda, l’ensemble Quartet Atenea ha estat fortament influenciat pel mestratge del Quartet Casals. Ha estat convidat a nombrosos festivals internacionals com la Biennal de Quartets de Barcelona (Setembre 2022), la Biennal de Quartets de París (en el marc de l’Audició Internacional de Quartets), el cicle El Primer Palau, el Swiss Chamber Music Festival, la Schubertíada de Vilabertran i el Festival d’Aix-en-Provence. Així mateix, ha rebut nombrosos premis com El Primer Palau 2022 (Primer Premi, Premi de la Crítica, Premi del Públic, Premi JM España i Premi Catalunya Música) i el Primer Premi a l’Orpheus Chamber Competition 2021.

El Quartet actualment segueix la seva formació musical a la Hochschule für Musik Basel (Suïssa) sota la tutela dels mestres Rainer Schmidt (Hagen Quartet), Silvia Simionescu (Gringolts Quartet), Claudio Martínez Mehner i Anton Kernjak.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 2 Desembre 2022
    Dv
    19:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:8 euros
Durada:60 minuts (aprox)
Organitzen:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música i Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
  • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
  • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir