COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Brad Mehldau

Descripció

Brad Mehldau

Fitxa artística

Brad Mehldau, piano

Detalls

Brad Mehldau torna a Barcelona en un dels seus formats de referència, el piano sol, després de la seva última visita com a solista i compositor amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, ara fa dos anys. Ben conegut del festival, on ha actuat a duo (amb Joshua Redman primer i amb Chris Thile després) i amb el seu trio diverses vegades, el piano sol és el format ideal per retrobar-nos amb un músic que té una llarga relació amb Barcelona, i a qui aquest any reconeixem amb la nostra Medalla d’Or. Acaba de publicar, a més a més, un disc nascut en temps de pandèmia, Suite: April 2020. Un retrat musical –explica ell mateix– d’uns dies que han sacsejat la humanitat com feia anys que no passava. Inclou, per exemple, peces com la corprenedora Remembering Before All This, una agredolça reflexió sobre «com eren les coses fa mesos, i que lluny que tot allò sembla ara».

Avís (11/1/2021): A causa de la nova normativa de la Generalitat, que ha decretat un confinament municipal que deixa sense poder assistir a actes culturals a la nostra ciutat a tots aquells que no hi viuen, més la nova onada de COVID a tota Europa i les restriccions consegüents, Brad Mehldau i el Festival de Jazz han decidit posposar una altra vegada el seu esperat concert a piano sol al Palau de la Música Catalana. La nova data serà el 9 de juny 2021 a les 20h, cita en la qual el pianista rebrà la nostra Medalla d’Or en reconeixement a la seva carrera.

Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem, si és possible, mantingui les seves localitats, que garanteix el mateix emplaçament al concert.

Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data, podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van adquirir-les abans del 25 de Gener. Si les va comprar al canal de The Project, escrigui si us plau a [email protected] indicant el nom complert i el número de referència de la compra.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Novembre 2020
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Nova data
 • 14 Gener 2021
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Nova data
 • 9 Juny 2021
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 26 a 54 €
Organitza:The Project

Programa

Compartir