Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Big Bang Beethoven
Explosió i revolució musical (a partir de 6 anys)

Descripció

Big Bang Beethoven

Fitxa artística

Orquestra Big Bang Beethoven: 
C. Amorós i M. Vila, violins; M. Juan, viola; E. Vila, violoncel; P. Weht, contrabaix; B. Ruiz, flauta travessera i flautí; L. Díaz, oboè i corn anglès; G. Salicrú, clarinet i clarinet baix; G. Borràs, fagot i vibràfon; I. Oller, trompeta, harmònica i fiscorn; E. Iniesta, guitarra, mandolina i altres instruments de corda pinçada; P. Perera, piano i acordió; C. Ronda, vibràfon, bateria, cajón i altres percussions

Eduard Iniesta, arranjaments i direcció musical
Enrique Cabrera, direcció coreogràfica

Detalls

Una oportunitat per descobrir la música de Beethoven en una proposta escènica-musical preciosista i de gran ambició artística. Sota la direcció musical del multiinstrumentista i compositor Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica d’Enrique Cabrera, gaudirem d’un concert explosiu, profund, vital que desafiarà el destí i d’alguna manera ens farà més lliures.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 23 Febrer 2020
  Dg
  10:30 h
  Sala de Concerts
 • 23 Febrer 2020
  Dg
  12:30 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:12 €
Durada:60 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir