Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Big Bang Beethoven
Explosió i revolució musical (a partir de 4 anys)

Descripció

Big Bang Beethoven

Fitxa artística

Orquestra de cambra: 
L. Gaya i M. Vila,violins; M. Juan, viola; E. Vila, violoncel; P. Weht, contrabaix; B. Ruiz, flauta travessera; L. Díaz, oboè i corn anglès; G. Salicrú, clarinet; G. Borràs, fagot; I. Oller, trompeta i fiscorn; E. Iniesta, mandolina i altres instruments de corda pinçada; P. Perera, piano; M. Pascual, percussió.

Eduard Iniesta, arranjaments i direcció musical
Enrique Cabrera, direcció coreogràfica

Detalls

Una oportunitat per descobrir la música de Beethoven en una proposta escènica-musical preciosista i de gran ambició artística. Sota la direcció musical del multiinstrumentista i compositor Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica d’Enrique Cabrera, gaudirem d’un concert explosiu, profund, vital que desafiarà el destí i d’alguna manera ens farà més lliures.

Novetat Editorial

Big Bang Beethoven és un llibre ideat i ideal perquè els nens descobreixin visualment i auditivament tot l’univers del compositor més explosiu i revolucionari de la història. Cada peça inclou tant l’escolta atenta del fragment a la descoberta d’instruments i elements sovint sorprenents, com propostes de joc i treball per al lector relacionades amb aquella música. Una publicació del Servei Educatiu del Palau amb textos de Gemma Canadell i arranjaments musicals d’Eduard Iniesta

Big Bang Beethoven el podeu trobar a totes les llibreries, a la Botiga del Palau de la Música Catalana i a Internet.

Gaudeix d'un 10% de descompte presentant la teva entrada a la Botiga del Palau o bé trucant al telèfon 93 269 00 57

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Febrer 2018
  Dg
  10:30 h
  Sala de Concerts
 • 4 Febrer 2018
  Dg
  12:30 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:11 €
Durada:60 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir