Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Bernat Català
Piano

Descripció

Bernat Català

Fitxa artística

Bernat Català, piano

Programa

M. de Falla: Fantasia Baetica
B. Català: Composició pròpia
C. Debussy: Ballade
X. Montsalvatge: Sonatine pour Yvette
F. Liszt: Sposalizio (d’Années de Pèlerinage)
I. Albéniz: Suite Iberia, quadern I (“Evocación”, “El puerto”, “Corpus Christi en Sevilla”)

Descarregar el programa de mà
Document PDF (154KB)

Detalls

Bernat Català és una de les joves promeses del piano clàssic al nostre país. Nascut el 1993 a Molins de Rei, s’ha format com a pianista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB), a l’Escola Superior de Música de Catalunya, a la Guildhall School of Music and Drama i a la Royal Academy of Music de Londres. Entre els seus professors més destacats figuren Maria Jesús Crespo, Denis Lossev, Peter Bithell i Diana Ketler. Ha estat premiat en nombroses ocasions en concursos, tant nacionals com internacionals, en els quals ha obtingut un total de dotze primers premis. Ha actuat com a solista en sales de concerts i cicles de música de gran prestigi de Catalunya, Espanya, França, Anglaterra, Holanda, Itàlia i Rússia. Du a terme una intensa activitat compositiva, manifestada en l’estrena de diverses obres per a piano, una cantata per a coral infantil, cançons per a grups de música pop i músiques per a aplicacions i videojocs. Actualment viu i treballa a Londres, on combina l’ensenyament amb la composició i la vida d’intèrpret.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 18 Agost 2017
    Dv
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:20 €
Durada:80 minuts (aprox)
Organitzen:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música i Mas i Mas

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir