Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Benjamin Grosvenor, piano

Descripció

20200428-Benjamin-Grosvenor

Fitxa artística

Benjamin Grosvenor, piano

Programa

J-Ph. Rameau: “Gavotte” i “Variations” de la Suite en La menor
L. van Beethoven: Sonata núm. 4, en Mi major, op. 7
F. Liszt: Berceuse
F. Liszt: Sonata en Si menor

Detalls

Per la seva intel·ligència, profunditat i inspiració, plena de virtuosisme, l'anglès Benjamin Grosvenor és un dels pianistes joves més reclamats arreu del món. Enguany presenta al Palau de la Música Catalana una selecció de peces de Rameau, Beethoven i Liszt. De l’esplendor del Barroc francès al Romanticisme eslau passant per les últimes espurnes del Classicisme.

Els recitals del Grosvenor són interpretacions elèctriques i penetrants. «The Independent» el defineix com a “poètic i subtilment irònic, brillant i alhora clar, intel·ligent i amb humor, tot passat pel sedàs d’un toc bellament transparent i musical”, trets l’han projectat com un dels pianistes joves més reclamats.

Entre els primers moments destacats de la seva carrera, cal destacar el triomf a la final de piano de la BBC Young Musician Competition el 2004, als 11 anys. Des d’aleshores ha esdevingut un pianista reconegut internacionalment que actua amb orquestres d’arreu. El 2011 va signar un contracte amb Decca Classics que el convertia en el músic britànic més jove d’establir-hi relacions i en el primer pianista britànic a fer-ho dels darrers seixanta anys.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 28 Abril 2020
    Dt
    20:00 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 30 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir