COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Benjamin Grosvenor, piano

Descripció

Avís

Avís (24/04/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

S'està treballant per trobar nova data per a aquest concert o cancel·lar-lo definitivament si això no és possible.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

20200428-Benjamin-Grosvenor

Fitxa artística

Benjamin Grosvenor, piano

Programa

J-Ph. Rameau: “Gavotte” i “Variations” de la Suite en La menor
L. van Beethoven: Sonata núm. 4, en Mi major, op. 7
F. Liszt: Berceuse
F. Liszt: Sonata en Si menor

Detalls

Per la seva intel·ligència, profunditat i inspiració, plena de virtuosisme, l'anglès Benjamin Grosvenor és un dels pianistes joves més reclamats arreu del món. Enguany presenta al Palau de la Música Catalana una selecció de peces de Rameau, Beethoven i Liszt. De l’esplendor del Barroc francès al Romanticisme eslau passant per les últimes espurnes del Classicisme.

Els recitals del Grosvenor són interpretacions elèctriques i penetrants. «The Independent» el defineix com a “poètic i subtilment irònic, brillant i alhora clar, intel·ligent i amb humor, tot passat pel sedàs d’un toc bellament transparent i musical”, trets l’han projectat com un dels pianistes joves més reclamats.

Entre els primers moments destacats de la seva carrera, cal destacar el triomf a la final de piano de la BBC Young Musician Competition el 2004, als 11 anys. Des d’aleshores ha esdevingut un pianista reconegut internacionalment que actua amb orquestres d’arreu. El 2011 va signar un contracte amb Decca Classics que el convertia en el músic britànic més jove d’establir-hi relacions i en el primer pianista britànic a fer-ho dels darrers seixanta anys.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 28 Abril 2020
  Dt
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Ajornat

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 30 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207. Atenció telefònica: de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a dissabte: de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
 • Diumenges i festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia).

Compartir