Si teniu entrades o abonaments per a la temporada 2019/20, el Palau posa a la vostra disposició diferents opcions. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Beatrice Rana, piano
Els Estudis de Chopin

Descripció

20191111-Beatrice-Rana

Fitxa artística

Beatrice Rana, piano

Programa

F. Chopin: Estudis, op. 25
I. Albéniz: Suite Iberia (llibre III)
I. Stravinsky: Tres moviments de Petruixka

Descarregar el programa de mà
Document PDF (186KB)

Detalls

La pianista italiana Beatrice Rana debuta al Palau de la Música Catalana amb els Estudis de Chopin, la Suite Ibèria d’Albéniz i Petruixka d’Stravinsky. Un repertori variat per enlluernar i deixar-nos sense alè!

Als seus 26 anys, Rana és tot una revolució musical a l’empara d’una gira mundial amb les Variacions Goldberg de Bach que la va portar a debutar a les sales principals d’arreu del món, com el Wigmore Hall, Théâtre des Champs Élysées, Konzerthaus de Berlín i Festival d’Ais de Provença, entre d’altres. Ara és el moment de Barcelona i el Palau de la Música Catalana.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 11 Novembre 2019
    Dl
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:25 €
Durada:85 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir