Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Barbara Hendricks Trio
The Road to Freedom

Descripció

Barbara Hendricks

Fitxa artística

Barbara Hendricks, veu
Matthias Algotsson, piano i Hammond
Ulf Englund, guitarra i llums

Detalls

L’any passat, la soprano Barbara Hendricks va estrenar a petició del festival, en una de les nostres cites a Sant Cugat, The Road To Freedom, un programa de blues, gospel i espirituals negres amb què volia descriure la lluita dels esclaus per la llibertat, el final de la segregació racial i el moviment pels Drets Civils inspirat per Rosa Parks i liderat per Martin Luther King. Un any després, Hendricks torna amb el mateix repertori a un dels seus auditoris de referència, el Palau de la Música, i amb la idea que la lluita continua, tal com han demostrat fets recents com els de Charlottesville, als Estats Units. Un recital vibrant, sincer i punyent, perquè Hendricks no proposa una aproximació solament teòrica: ella va néixer al sud dels Estats Units encara sota els prejudicis i les lleis de segregació racial de Jim Crow, i va ser fins i tot testimoni d’una de les batalles més vergonyoses del camí cap a la llibertat: l’intent de nou estudiants negres, els Little Rock Nine, per integrar-se a l’Institut Little Rock d’Arkansas el setembre de 1957. Parlem, doncs, de llibertat, de lluita, i també de joia, amb la veu de Hendricks cantant en format íntim un programa excepcional que inclou, entre d’altres, himnes com Down in Mississippi, Dark was the Night, Glory Halleluja, Strange Fruit, Amazing Grace i I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free. Parlem, doncs, d’emocions corprenedores. Perquè la lluita continua.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 15 Desembre 2017
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts
    IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de responsabilitat (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació de l'obra

Preus:de 22 a 56 €
Organitza:The Project

Compartir