Ballet Clàssic d'Ucraïna
El Trencanous

Descripció

Avís

El Palau de la Música Catalana és un escenari històric que presenta limitacions per als espectacles de ballet. La música és enregistrada ja que el Palau no disposa de fossat per a orquestra.

Cascanueces - Web 1920x1080

Fitxa artística

Ballet Clàssic d'Ucraïna
Natalia Kazatska,
coreografia

Programa

P. I. Txaikovski: El Trencanous

Detalls

La història més encantadora del Nadal torna a enamorar el públic de totes les edats

Seguint la tradició i l'esperit del ballet clàssic, aquesta sumptuosa producció del Ballet Clàssic d'Ucraïna captura tota la bellesa i el drama de l'autèntic ballet romàntic, un clàssic de tots els temps que emociona a totes les generacions.

En cadascuna de les presentacions, la motivació principal del Ballet Clàssic d'Ucraïna és cuidar les tradicions i l’essència del ballet clàssic més pur, fent-ne un festeig per als sentits amb l'encant dels seus vestuaris i la vistositat de les seves decoracions; generant un equilibri fascinant amb la perfecció de les seves línies i la sobrietat de les seves coreografies.

Amb els millors ballarins ucraïnesos dirigits per la coreògrafa Natalia Kazatska, el Ballet Clàssic d'Ucraïna recrea amb singular mestratge les obres clau del ballet universal. Aquesta companyia emergent amb seu a la ciutat de Khàrkiv, un veritable referent d'aquest gènere, és l'encarregada de portar a escena obres mestres com El Llac dels Cignes, El Trencanous, Giselle, La Bella Dorment, etc.

El ballet, un dels més coneguts de Txaikovski, amb coreografia original de Lev Ivanov, és una faula d'esperit nadalenc que parla de l'enyorança per la infància perduda i el xoc entre la realitat dels adults i el món dels somnis dels infants.

El llibret pertany a Marius Petipa que deriva d'un text d'Alejandro Dumas que es va inspirar en el cèlebre conte d'E.T.A. Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.

La innocència, la bellesa interior i la valentia són els eixos d’El Trencanous. Una fantasia que ens regala el Ballet Clàssic d'Ucraïna i que entreté i delecta qui encara segueix creient a la màgia.

Durant la seva àmplia trajectòria, el Ballet Clàssic d'Ucraïna ha realitzat nombroses i reeixides gires recorrent els millors escenaris d'Europa.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 10 Desembre 2022
  Ds
  20:00 h
  Sala de Concerts
 • 5 Gener 2023
  Dj
  17:00 h
  Sala de Concerts
 • 12 Gener 2023
  Dj
  18:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 39 a 75 euros
Organitza:NK Prodarte

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
 • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
 • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir