Ballet clàssic d'Ucraïna
El llac dels cignes

Descripció

Avís

El Palau de la Música Catalana és un escenari històric que presenta limitacions per als espectacles de ballet. La música és enregistrada ja que el Palau no disposa de fossat per a orquestra.

20221106 web ballet el llac dels cignes

Fitxa artística

Ballet Clàssic d'Ucraïna

Programa

P. I. TCHAIKOVSKY: El Llac dels Cignes

Detalls

Seguint la tradició i l'esperit del ballet clàssic, aquesta sumptuosa producció del Ballet Clàssic d'Ucraïna captura tota la bellesa i el drama de l'autèntic ballet romàntic, un clàssic de tots els temps que anomena totes les generacions.

A cadascuna de les presentacions, la motivació principal del Ballet Clàssic d'Ucraïna és cuidar les tradicions i l'essència del ballet clàssic més pur, fent-ne una festa per als sentits amb l'encant dels seus vestidors i la vistositat de les seves decoracions; generant un equilibri fascinant amb la perfecció de les línies i la sobrietat de les seves coreografies.

Amb els millors ballarins ucraïnesos dirigits per la coreògrafa Natalia Kazatska, el Ballet Clàssic d'Ucraïna, recrea amb singular mestratge les obres claus del ballet universal. Aquesta companyia emergent amb seu a la ciutat de Khàrkiv, un veritable referent d'aquest gènere, és l'encarregada de portar a escena obres mestres com El Llac dels Cignes, El Trencanous, Giselle, La Bella Dorment, etc.

Una captivadora història d'amor (un príncep, una bella jove transformada en cigne pel conjur d'un bruixot, un engany mortal...), el virtuós doble paper d'Odette/Odile, la força de la música de Txaikovski, i un de els més grans pas de deux del repertori del ballet, converteixen El Llac dels Cignes en una experiència única!

Un entorn romàntic, una coreografia esplèndida i una inoblidable història d'amor sentenciat es combinen per fer d'El Llac dels Cignes un autèntic ballet clàssic, aclamat pel públic a tot el món.

Durant la seva àmplia trajectòria, el Ballet Clàssic d'Ucraïna ha realitzat nombroses i reeixides gires recorrent els millors escenaris d'Europa.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 6 Novembre 2022
  Dg
  17:00 h
  Sala de Concerts
 • 4 Desembre 2022
  Dg
  17:00 h
  Sala de Concerts
 • 12 Gener 2023
  Dj
  21:00 h
  Sala de Concerts
 • 4 Febrer 2023
  Ds
  22:30 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 39 a 75 euros
Organitza:NK Prodarte

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
 • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
 • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir