Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Avi Avital Vivaldi
L’esplendor de la Venècia barroca

Descripció

Avi Avital

Fitxa artística

Avi Avital, mandolina
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Joel Bardolet, concertino director

Programa

A. Vivaldi: Concerto grosso en Re menor, RV 565
A. Vivaldi: Concert en La menor, RV 356
A. Vivaldi: Concert en Do major, RV 425
A. Vivaldi: 'L’estiu' de Les quatre estacions, RV 315
A. Vivaldi: 'L’hivern' de Les Quatre Estacions, RV 297

Descarregar el programa de mà
Document PDF (473KB)

Detalls

Avi Avital Vivaldi és el títol del disc publicat per Deutsche Grammophon al músic i col·laborador de grans artistes com el tenor Juan Diego Flórez (amb el qual ja ha actuat al Palau de la Música Catalana) o la Venice Baroque Orchestra. Avi Avital, nascut al sud d’Israel l’any 1978, ha estat el primer mandolinista en rebre una nominació a un premi GRAMMY en la categoria de Millor solista instrumental. Reconegut per The New York Times com un intèrpret ‘d’una agilitat impressionant, capaç de tocar d’una manera extremadament sensible’, el seu és un exemple de compromís amb un instrument sovint relegat al rol d’acompanyant però que en aquest programa 100% vivaldià es presenta com a marcadament solista.

Com a contrapunt a la figura d’Avital, Camera Musicae confia aquesta vegada el lideratge en el seu concertino, el violinista vigatà Joel Bardolet (1987), qui acumula amb la seva activitat com a solista i col·laborador amb altres orquestres europees una experiència i seguretat inusuals en un músic de la seva edat. La seva visió musical, entre imaginativa i extrovertida però sempre fidel a l’objectiu d’acostar la música a l’oïdor en la seva màxima veritat, acabarà d’arrodonir una tarda monogràfica centrada en el músic venecià.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 26 Novembre 2017
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 45 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir