Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Artistes convidats

El Palau és més que una sala de concerts. És un centre que aglutina l’excel·lència artística amb diferents fórmules: concerts, projeccions, exposicions, lectures poètiques... La música, les arts plàstiques i la literatura són disciplines que no són alienes a realitats entrecreuades. La cadència del vers, l’abstracció de la música, el traç fràgil d’un dibuix o la textura i el ritme d’una composició plàstica sovint convergeixen en diàlegs enlluernadors. Amb els dos artistes convidats i el poeta de la temporada, el Palau aspira a omplir d’ànima el públic.

Miquel Barceló

L’obra de l’artista mediterrani ens acompanyarà en els materials i llenguatge gràfic de la temporada. Des de la seva cal·ligrafia expressament cedida al Palau de la Música Catalana als seus vibrants colors i formes que evoquen tot un món primigeni incontaminat. Del llibre de temporada als programes de mà dels concerts. La petjada de Barceló ens recorda que tot es pot redescobrir, desfent les passes en la cerca de l’essència. Una expedició envers l’origen, allò primigeni, tot el que essent efímer esdevé perenne. Com la música.

02.04.19
Projecció a la Filmoteca de Catalunya d’El cuaderno de barro d’Isaki Lacuesta en el marc del cicle Per Amor a les Arts. Documental sobre el procés creatiu de Miquel Barceló.

Venda d’entrades a la Filmoteca de Catalunya.

Antoni Llena

Esperit, equilibri i fragilitat és un trinomi amb un poder molt singular en l’obra d’Antoni Llena. El traç conceptual, la forma subtil i la coreografia lleugera i neta de la seva obra remeten directament a l’abstracció volàtil però indeleble de la música. Halos que perfumaran la temporada i n’envairan els espais.

14.02.19
Presentació en exclusiva de l’obra de Llena per al Palau adreçada a abonats i socis de l'Orfeó Català. Places limitades amb inscripció prèvia a hivernacle@palaumusica.cat

Màrius Sampere

El poeta convidat de la temporada ens deixava el passat 26 de maig, però la seva veu ressonarà indomable al Palau de la Música al llarg dels propers mesos. Espeleòleg dels abismes, dels inicis i finals aparents, transita en la idea d’Origen que mai no troba final, immortal i samsàric com la seva obra. Tres activitats molt especials congregaran la comunitat poètica al voltant del seu personalíssim llegat: una lectura al·lucinatòria i al·lucinant de la seva poesia més iconoclàstica, la presentació de la seva darrera gran antologia i una mostra dels rudiments poètics i plàstics.

Del 16.11.18 al 09.12.18 a la Sala Lluís Millet.
'Mai no arribarà la fi del món'. Mostra gràfica i manuscrita del poeta. El món abstracte de Màrius Sampere també va veure la llum (i tenebra) en una obra gràfica insòlita que el públic del Palau podrà descobrir amb una tria d'algunes de les seves pintures més impactants. Colors i formes vibrants i un univers codificat que beu i completa el magma de la seva obra poètica.