COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Art i idees: un diàleg amb el públic
amb Pere Portabella

Descripció

Avís

Avís (27/10/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, aquesta activitat queda ajornada fins el 8 de juny de 2021. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per mitjà d’aquest aquest enllaç 

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

imatge Perspectives

Fitxa artística

Pere Portabella, director de cinema

Programa

Una perspectiva sobre la utilitat de l’art, les seves afirmacions i impugnacions en diàleg amb el públic.

Degà indiscutible del cinema al nostre país, Pere Portabella comparteix i confronta les seves idees i compromisos presents en la seva extensa filmografia (El silenci abans de Bach, Informe general, Pont de Varsòvia, El sopar...). L’expressió contra l’explicació, la idea per sobre de la simple narració, el rol de la música en la seva obra i les interdisciplinarietats...

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Desembre 2020
  Dv
  19:00 h
  Petit Palau
  Nova data
 • 8 Juny 2021
  Dt
  19:00 h
  Petit Palau
  Comprar

Informació de l'obra

Preus:5 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir