Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Aries i cors famosos d'Ópera
Els millors fragments de les seves grans òperes

Descripció

20171210 ariasycoros_palau

Detalls

La música clàssica pot ser popular. Així ho demostra aquest concert, que reuneix cors, àries, duos i quartets de les grans òperes de Verdi, convertits en veritables himnes populars. 

Un paper destacat tindrà els cors, amb els quals Verdi va donar veu al poble i els va fer protagonista: des de la marxa triomfal de Aída, quan les tropes tornen victorioses de la batalla, el cor dels gitanos de Il Trovatore, que canten la seva alegria, fins a el “Va Pensiero” de Nabucco, el cant dels esclaus jueus oprimits, convertit en símbol de la Itàlia unificada sota els Habsburg, himne universal de la llibertat del poble. El programa inclou també fragments i peces d'uns altres dels grans títols de l'òpera, com a Don Giovanni, Nabucco i La Traviata amb el seu fastuós brindis.

L'Orquestra Simfònica i Cor Estatal Ucraïnesa, donaran vida amb la seva enorme qualitat artística aquest espectacular homenatge del genial compositor italià.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 10 Desembre 2017
  Dg
  17:30 h
  Sala de Concerts
 • 27 Març 2018
  Dt
  18:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 29 a 56 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:Promoconcert

Compartir