Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Antonio Rey Quinteto
Dos partes de mí

Descripció

Fitxa artística

Antonio Rey, guitarra
María Rey, cantaora
José Rey, cantaor
Paco Vega, percussió
Manuel Urbina, guitarra

Detalls

Guitarrista flamenc nascut a Madrid i establert a Jerez de la Frontera, Antonio Rey és un dels talents de la seva generació que, segons la premsa especialitzada, desperta més admiració al món.

Premi Nacional de Guitarra - també ho varen ser Paco de Lucía i Vicente Amigo -, els seus concerts són considerats tant per la crítica musical com pel públic, d’una qualitat extraordinària, combinant força, tècnica i sensibilitat musical amb una enorme facilitat.

En virtut del seu gran virtuosisme, no només ha forjat una carrera sòlida com solista dintre i fora d’Espanya com també ha treballat amb noms com el d’Antonio Canales, Joaquín Cortés, Miguel Poveda, Diego El Cigala, Estrella Morente, entre altres grans artistes espanyols.

Després d’haver presentat el seu últim treball discogràfic a 2017 al Palau de la Música, Antonio Rey torna a una de les més belles sales de concert en tot el món amb “Two Parts of Me” [“Dues parts de mi”], acompanyat de grans músics, en el marc del cicle Mestres de la Guitarra al Palau

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 15 Setembre 2018
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 39 a 45 €
Organitza:Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir