Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Antonio Rey, guitarra flamenca
Presentació del seu nou treball discogràfic, "Dos partes de mi"

Descripció

Antonio Rey

Fitxa artística

Antonio Rey, guitarra flamenca
Mara Rey, cant
El Popo, baix
Miguel Salado, guitarra
Paco Vega, percussió
José y Maka Makarines, cant

Artista convidat: Jesús Mendes, cant

Detalls

Nascut a Madrid i establert a Jerez de la Frontera, Antonio Rey Navas és un dels talents de la seva generació que, segons la premsa especialitzada, desperta més admiració al món.

Els seus concerts són considerats per la crítica, d’una qualitat extraordinària, combinant força, tècnica i sensibilitat musical amb una enorme facilitat.

Premi Nacional de Guitarra, també ho varen ser Paco de Lucía i Vicente Amigo, ha treballat amb noms com Antonio Canales, Joaquín Cortés, Miguel Poveda, Diego El Cigala, Estrella Morente, entre d’altres.

El Palau de la Música Catalana ha estat el lloc escollit per a presentar a Barcelona el seu últim treball discogràfic, l’àlbum “Dos partes de mi”, en el marc del festival Maestros de la Guitarra.

Durant la seva actuació a Barcelona, Antonio Rey interpretarà una cançó amb “La Invencible“, l’Stradivarius de les guitarres, construïda al 1884 per Antonio de Torres i declarada patrimoni cultural nacional.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 28 Octubre 2017
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 39 a 45 €
Organitza:Poema, SL

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir