COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Anne-Sophie Mutter & Concert per a violí de Beethoven
Tomàs Grau & OCM

Descripció

Anne-Sophie Mutter

Fitxa artística

Anne-Sophie Mutter, violí
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Programa

L. van Beethoven: Concert per a violí i orquestra, op. 61
L. van Beethoven: Simfonia núm. 3 ‘Heroica’, op. 55

Detalls

HONOR I AGRAÏMENT

Per cloure la temporada, l'Orquestra Simfònica Camera Musica i el seu director titular, Tomàs Grau, tenen l’immens honor de convidar una de les millors violinistes de la història, la meravellosa Anne-Sophie Mutter.

Descoberta als tretze anys per Herbert von Karajan, la carrera d'Anne-Sophie Mutter ha estat marcada, des de llavors, per l'excel·lència artística, col·laboracions amb les millors orquestres internacionals i un reconeixement unànime de crítica i públic que l’ha convertit en l’artista cabdal per entendre la història musical dels darrers 40 anys.

El Concert per a violí de Beethoven va ser l’obra que va marcar l'inici de la carrera d’Anne-Sophie Mutter, l’obra que la va llençar a la fama, que va iniciar la seva llegenda i de la qual s’ha convertit en referència absoluta. Anne-Sophie Mutter interpretant el Concert per a violí de Beethoven... només aquest enunciat és ja tot un esdeveniment en sí mateix.

Per a completar el programa de concert, l'OCM i el mestre Tomàs Grau interpretaran la Simfonia núm. 3 ‘Heroica’ de Beethoven, la simfonia que va obrir definitivament les portes al Romanticisme. Amb aquesta simfonia, des de l’OCM volem oferir el nostre profund agraïment al públic que, vencent tota mena d’entrebancs, ha seguit fent-nos confiança al llarg d'aquesta temporada. Un públic que ha mostrat la seva fermesa i determinació omplint els concerts i demostrant que la música és, ara més que mai, necessària.

A tots vosaltres, moltes gràcies!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 2 Juny 2021
    Dc
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 58 a 110 €
Organitza:Franz Schubert Filharmonia

Programa

Compartir