Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Aniversari Ros Marbà
Wagner & Brahms: Per molts anys, mestre!

Descripció

Antoni-Ros-Marbà

Fitxa artística

Orquestra Simfònica Camera Musicae
Antoni Ros Marbà, director

Programa

R. Wagner: Suite d’Els mestres cantaires
J. Brahms: Simfonia núm. 1, en Do menor, op. 68

Descarregar el programa de mà
Document PDF (207KB)

Detalls

Després d’una primera -i feliç- col·laboració la temporada passada amb el director català Antoni Ros Marbà (en aquella ocasió, festejant els 25 anys del debut de la pianista Alba Ventura), repetim invitació amb la voluntat de convertir aquest concert en un autèntic esdeveniment. El reconegut músic nascut a L’Hospitalet de Llobregat celebra el seu 80 aniversari i ho fa amb la vitalitat i il·lusió necessàries per abordar un concert preciós i preciosista en aspectes molt diversos.

Ros Marbà ha escollit amb gran cura un programa que s’obre amb la Suite de l’òpera Els mestres cantaires de Wagner, una de les més populars del repertori. Per cloure el programa, una obra imprescindible i un autèntic exercici per a l’Orquestra a nivell de pols, muscle i escolta: la Simfonia núm. 1 en Do menor de Brahms.

Els musicòlegs asseguren que que el compositor alemany va trigar pràcticament quinze anys en completar-la (els primers esbossos daten de 1862 i no es va estrenar fins 1876). Sigui com sigui, una obra amb ‘regust’ beethovenià que es preveu emocionant en una versió de maduresa única.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 11 Març 2018
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 25 a 45 €
Durada:70 minuts (aprox)
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir