COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Ana Tijoux

Descripció

Ana Tijoux

Detalls

Ana Tijoux és la xilena que protesta a ritme de hip-hop. La seva carta de presentació podria ser perfectament el que diuen d'ella mitjans com The Rolling Stones que la va triar com la millor rapera en espanyol, The New York Times que l'assenyala com la resposta llatinoamericana a Lauryn Hill, o revistes com Newsweek que la classifica com la rapera llatinoamericana més important de l'escena internacional. Ana Tijoux va néixer a París. Els seus pares es van exiliar durant el govern d'Augusto Pinochet a Xile, i això ha deixat una empremta en la seva carrera, marcada per una sensibilitat especial per temes polítics i socials. És freqüent la seva participació en campanyes contra la desigualtat i l’opressió al món.

Té desenes de nominacions a diversos premis com els MTV, 40 Principals, Indie Music Awards i compta amb vuit nominacions al Grammy (tant llatí com anglo), convertint-se en la dona xilena amb més candidatures a aquests premis. L’any 2015 va aconseguir fer-se amb el primer lloc en les categories de Millor Artista de l'any, Millor Àlbum de l'any, Millor Cançó de l'any, i Millor Artista de Música Urbana dels Premis Pulsar, amb el seu quart àlbum solista "Vinc". Una perfecta fusió dels ritmes urbans i el hip-hop amb el folklor andí d'arrel.  Ana Tijoux serà l'encarregada d'obrir la setena edició del Festival Músiques Sensibles.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 4 Octubre 2019
  Dv
  21:00 h
  Petit Palau
  Canvi de data
 • 29 Novembre 2019
  Dv
  21:00 h
  Petit Palau
  Entrades exhaurides

Informació de l'obra

Preus:24 €
Organitza:TEM Productions

Compartir