COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Ana Belén
Vida

Descripció

Ana Belén

Detalls

La veu d’Ana Belén acaricia la música a “Vida”, el seu primer àlbum amb cançons inèdites: una col·lecció d’11 temes replets d’optimisme que interpreta amb el coratge i la sensibilitat que la caracteritzen. L’Ana Belén de sempre amb la música d’ara, una equació que no pot fallar.

No ha estat ni molt menys un temps perdut. Durant els anys transcorreguts des “d’Antonomía” (2007)  Ana Belén ha estat tan activa com sempre: recopilatoris, col·laboracions, discos de duos i fins i tot un Grammy Llatí, el de 2015, i gires per Espanya i Amèrica. També fora de la música, com ho demostra el Goya d’Honor rebut al 2018. Però hi havia quelcom que li mancava, “la necessitat de volar una mica més sola”.

Actriu, cantant, directora, amb dues nominacions i un Grammy Llatí a la excel·lència musical. Amb més de vint àlbums en solitari, recopilatoris, col·laboracions i directes, Ana Belén es un símbol de la historia recent d’Espanya.

Al 2019 recorrerà Espanya amb la seva gira “VIDA” interpretant les seves cançons de sempre i donant a conèixer temes del nou disc.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 29 Desembre 2019
    Dg
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 74 €
Organitza:Concert Studio

Compartir