COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Alisa Weilerstein, violoncel
Les Suites per a violoncel de Bach

Descripció

20191212-Alisa-Weilerstein

Fitxa artística

Alisa Weilerstein, violoncel

Programa

J. S. Bach: Suites per a violoncel (integral)

Detalls

Alisa Weilerstein destaca pel seu virtuosisme natural, la intensitat del seu estil i l’espontaneïtat i la sensibilitat en les interpretacions. Weilerstein ha treballat amb les orquestres més importants d’Europa i els Estats Units, amb els directors Pablo Heras-Casado, Gustavo Dudamel, Zubin Mehta i Iuri Temirkànov, entre d’altres. Tot i la seva joventut, la violoncel·lista novaiorquesa s’ha guanyat el favor de la crítica i el públic.

Enguany presenta al Palau de la Música Catalana la integral de Suites per a violoncel de Johann Sebastian Bach. Un compendi de sis suites que va compondre Bach, probablement entre el 1717 i el 1723, que corresponen a un seguit de danses de diferents procedències, com l’allemande, courante, sarabande i gavotte, i també preludis que permeten improvisar i mostrar el talent de qui les interpreta.

La primera edició de què es té referència sobre les Suites per a violoncel es va a trobar a París el 1824, un segle després. Posteriorment se’n van fer arranjaments, però no serà fins a la interpretació canònica que en va fer Pau Casals, el primer a la història a interpretar-les completes dalt de l’escenari, que es veuran encimbellades com a obra mestra i projectant-les com un dels pilars més importants de l’univers del violoncel i de la música en general.


Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Desembre 2019
    Dj
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:30 €
Durada:155 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 h, divendres de 10 a 14 h i Dissabtes i festius, només si hi ha concert i dues hores abans per atendre les vendes del dia.

Compartir