Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Alice Sara Ott & Orquestra Simfònica Camera Musicae
La lluminositat de la pianista descalça

Descripció

Alice Sara Ott

Fitxa artística

Alice Sara Ott, piano
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Programa

L. van Beethoven: Obertura Coriolà, op. 62
F. Liszt: Totentanz, fantasia per a piano i orquestra
N. Rimski-Kórsakov: Scheherezade, op. 35

Detalls

D’entre les seves diverses facetes, el compositor Franz Liszt va destacar com a excel·lent arranjador i mestre de la variació. Totentanz és un clar exemple d’aquestes aptituds. Aquesta peça escrita per a piano i orquestra entre 1847 i 1853 va ser adaptada més tard per a dos pianos i també per a piano sol, sempre amb resultats més que notables. Destaca per ser una composició articulada a partir d’un sol tema musical: Dies Irae (als trombons), recreat de maneres múltiples i sempre plenes d’enginy.

La pianista germano-japonesa Alice Sara Ott, que va irrompre al panorama internacional l’any 2010 quan va haver de substituir Lang Lang a última hora en un concert amb la London Symphony al Barbican de Londres, torna a Barcelona després d’acumular un bon grapat de crítiques excel·lents que la situen entre els grans talents del panorama musical actual.

La segona part d’aquest concert, capitanejat pel director titular de l’Orquestra, Tomàs Grau, no és menys espectacular: la suite simfònica del compositor rus Rimsky-Korsakov, inspirada en l’obra Les mil i una nits, combina dues característiques molt comunes en la tradició russa. Ens referim a una orquestració brillant i colorista i a un interès explícit per l’Orient. Una tarda, sens dubte, ‘de traca i mocador’.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 29 Octubre 2017
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir