Alice Sara Ott - Echoes Of Life
—24 Preludis de Chopin

Descripció

Alice Sara Ott

Fitxa artística

Alice Sara Ott, piano
Hakan Demirel, instal·lació de vídeo-art

Programa

El Programa inclou els 24 Preludis de Chopin intercalats amb petites obres mestres d’autors com Francesco Tristano, György Ligeti, Nino Rota, Chilly Gonzales, Toru Takemitsu, Arvo Pärt i un arranjament de la pròpia Alice Sara Ott.

Detalls

ECHOES OF LIFE – MELODIES DE LA MEVA VIDA

Ens torna a visitar Alice Sara Ott, una de les pianistes més rellevants del moment, i en aquesta ocasió ho fa per oferir-nos un recital en solitari. Un cop superada la seva etapa de nena prodigi va saber consolidar-se com una intèrpret sincera i autèntica. Tal com assegura ella mateixa: “Toco tal com ho sento en cada moment, per això no em sembla contradictori interpretar certes obres un i altre cop en diferents moments de la meva vida”.

Quan tenia poc més de 20 anys va enregistrar per a Deutsche Grammophon un CD amb música de Chopin i ara, ja superats els 30, ha tornat a afrontar el repte d’interpretar música del poeta del piano amb un projecte titulat ‘Echoes Of Life’. La base del concert són els Vint-i- quatre preludis op. 28 de Chopin, un àlbum indispensable del repertori de tots els temps que recull l’arc complert de les emocions. Entre els preludis, Alice Sara Ott intercala petites obres d’autors del segle XX com Takemitsu, Pärt o Ligeti, amb l’ànim de presentar una reflexió personal sobre els pensaments que influeixen i canvien les nostres vides: “El meu paper com a intèrpret de la música clàssica es seguir endavant amb l’esperit que va inspirar aquests autors a redefinir la música i no solament a reproduir tradicions i limitacions passades”.

 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 1 Desembre 2022
    Dj
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 32 a 56 €
Durada:100 minuts (aprox) - Sense pausa
Organitza:Franz Schubert Filharmonia

Programa

Compartir