Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Alí Arango
guitarra

Descripció

Alí Arango

Fitxa artística

Alí Arango,  guitarra
 
Artista convidat:
Josué Fonseca, guitarra

Programa

Obres de Paco de Lucía, Francesc Tàrrega, Agustín Barrios, Manuel de Falla i Frédéric Chopin

Detalls

Amb el virtuosisme al servei de la musicalitat i una barreja equilibrada de sutilesa i força expressiva, per aquestes - i per altres raons - Alí Arango és considerat un dels solistes més destacats de l’actualitat. Guitarrista d’enorme talent i sensibilitat, ha conquistat tot tipus de públics i jurats, sent guardonat 23 cops, amb 11 primers premis als festivals més importants del gènere, com el Certamen Internacional de Guitarra Miguel Llobet, el Certamen Internacional de Guitarra Clásica Andrés Segovia i el de Düsseldorfer Gitarfestival, entre d’altres. Va ser guanyador també del concurs El Primer Palau, organitzat a Barcelona pel Palau de la Música Catalana, al que torna en el marc del cicle Mestres de la Guitarra al Palau.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 8 Setembre 2018
    Ds
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 39 a 45 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir