COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Alabama Gospel Choir
Nadal a ritme de Gospel

Descripció

Alabama Gospel Choir - Imagen Web 1920x1080

Fitxa artística

Alabama Gospel Choir

Detalls

Recorregut intens per les cançons espirituals del segle XIX, de profundes arrels religioses fins a un homenatge a les cançons protesta i marxes per la llibertat, on no falten temes tan coneguts com Oh Happy Day! Un creixent remolí de paraules i música que arrossega al públic a unir-se a un espectacle que s’ha convertit en un clàssic de Nadal.

Les grans veus de la música negra tornen per onzena vegada al nostre país amb una renovada proposta per fer vibrar de nou al públic amb una barreja de vitalitat i espiritualitat engalanada amb ritmes de funk i blues.

Alabama Gospel Choir està format per 20 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic per les arrels d’aquesta música. Amb cèlebres cançons transmeten un missatge de pau i solidaritat més enllà de les fronteres, creen autèntics himnes que contagien d’entusiasme al públic.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=3Vm_mQM0nUU

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 2 Gener 2020
    Dj
    22:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 27 a 50 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir