Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Ainhoa Arteta & Orquestra Simfònica Camera Musicae
El lirisme dels quatre últims lieder de Strauss

Descripció

Avís

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae informa que aquest concert ha estat cancel.lat. Es retornaran l'import de les entrades pels canals habituals.

Ainhoa Arteta

Fitxa artística

Ainhoa Arteta, soprano
Orquestra Simfònica Camera Musicae
Tomàs Grau, director

Programa

R. Strauss: Vier letze Lieder
R. Strauss: Morgen, op. 27, núm. 4
R. Schumann: Simfonia núm. 2, en Do major, op. 61

Detalls

El gran Richard Strauss va compondre a l’edat de 84 anys un grup de quatre cançons avui conegudes per tothom com les Quatre últimes cançons entre el mes de maig i el setembre de 1948, que versen sobre la mort i l’assumpció del destí des d’un punt de vista serè i reposat. Malauradament Strauss no va poder-les escoltar interpretades en vida atès que no es van estrenar fins el maig de 1950 a Londres de mans de la soprano noruega Kristen Flagstad. Escoltar-les cantades per la soprano basca Ainhoa Arteta, que les coneix i treballa des de fa més d’una dècada perquè les considera una obra ‘tan sublim que és difícil assolir-hi la perfecció’, és un regal per als sentits. Primavera · Setembre · En anar a dormir · Cap al tard en són els subtítols.

Aquest cicle de cançons marcadament intimista ens condueix a una segona part ben contrastada, i és que trompetes i percussió tenen en la Simfonia núm. 2 en Do major de Robert Schumann un rol molt destacat. La seva estrena va tenir lloc el 5 de novembre de 1846 a Leipzig sota la direcció de Felix Mendelssohn, incansable còmplice i promotor de la música de Schumann. El programa es completa amb l’Obertura Egmont de Beethoven, a l’inici del concert.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 1 Octubre 2017
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 20 a 45 €
Organitza:Orquestra Simfònica Camera Musicae

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir