Adéu Paf
Concert de comiat del grup Falsterbo

Descripció

Paf

Detalls

FALSTERBO és un grup de música folk, amb 54 anys voltant pels escenaris. Està format per Eduard Estivill, Montse Domènech i Jordi Marquillas. Han creat un patrimoni cultural-musical amb cançons com Ai Adéu, Cara Bonica, L'Estranya Joguina, Quan el Sol es Pon i, sobretot, Paf, el Drac Màgic. Aquestes cançons formen part dels records de 4 generacions.

Han decidit posar punt i final a la seva afició, amb un disc i una gira. El fil conductor d'aquest projecte musical-cultural, no podia ser un altre que la cançó que els ha acompanyat des del començament: Paf, el drac màgic. Per això disc i gira porten per nom ADÉU, PAF.

Falsterbo col·labora a cada concert amb associacions de discapacitats oferint entrades als seus usuaris. Així ho faran al Palau de la Música, amb més de 100 persones amb discapacitat, convidades a l’actuació final.

I tenen l'immens honor d'acabar la gira, al nostre estimat Palau de la Música.

“Amic Paf: fins aquí hem arribat. El viatge ha estat meravellós i segur que sempre tindràs un nen que vulgui jugar amb tu. Nosaltres ho hem fet i t'hem estimat. Espero que ho hagis passat bé, com tota la gent que t'ha conegut i ha compartit alguna llàgrima amb tu. Com jo ara. MOLTÍSSIMES GRÀCIES” Eduard Estivill, fundador de Falsterbo i Metge del son

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Febrer 2023
    Dg
    17:30 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 15 a 18 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:Falsterbo

Compartir