20230612_Premi_Honor_Lletres_Catalanes_2023_WEB_1920x1080-OK

55è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes

Josep Piera i Rubió

Nota

Fins a dues entrades gratuïtes per socis d’Òmnium Cultural

Fitxa artística

Acte d'entrega del 55è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes a l’escriptor Josep Piera i Rubió

Espectacle, glossa i entrega del guardó

Detalls

El Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, instituït per Òmnium Cultural l’any 1969, és un reconeixement a la trajectòria d’una persona que per la seva obra literària o científica, escrita en llengua catalana, i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual, hagi contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans.

L’escriptor, poeta i traductor Josep Piera i Rubió és el guardonat amb el 55è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, un reconeixement que fa Òmnium Cultural a la seva trajectòria literària.

D’acord amb les bases, el Premi, dotat amb 20.000 euros, s’atorga a una persona que "per la seva obra literària o científica en llengua catalana, i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual, hagi contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans". El jurat ha cregut, després de deliberar, que aquestes condicions concorren en la persona i en l’obra de l’escriptor, poeta i traductor Josep Piera i Rubió.

“L’extraordinària trajectòria literària de Piera crea un escenari mític a les muntanyes de la Safor, amb el Cingle Verd i la vall de la Drova com a grans escenaris lírics, amb una veu poètica inconfusible, i amb una constant i persistent defensa de la llengua catalana al País Valencià, des de la creació literària, la societat i l’escola”.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Juny 2023
    Dilluns
    20:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:8 euros
Organitza:Òmnium Cultural

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

55è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes