COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

3. Compra les teves entrades

Per comprar les teves entrades, adreça’t al concert escollit:
 

A partir d’aquest moment, entraràs en la teva cistella de compra, on podràs triar la zona on vols ubicar-te, el número d’entrades, i podràs consultar l’import de la teva compra. Si hi ha descomptes activats per a la funció, podràs fer-ne ús tot validant-te com a beneficiari si s’escau:

Tot seguit podràs acceptar les butaques que el sistema assigna per defecte, o bé, modificar la teva selecció i escollir la teva butaca sobre el plànol de sala:

En cas que hagis realitzat una reserva de butaques diferents, fes clic a ‘Modifica la teva selecció’ i tornaràs a la pàgina anterior per acceptar la compra i realitzar el teu pagament. Un cop el procés s’hagi completat, rebràs avís de comanda realitzada i les teves entrades s’afegiran al teu espai personal.

El procés de compra d’abonaments té un procediment molt similar, amb la particularitat que hi ha una selecció múltiple d’esdeveniments predefinida. Per a qualsevol dubte al respecte, pots posar-te en contacte amb Taquilles del Palau de la Música Catalana (902 442 882 o bé al correu taquilles@palaumusica.cat).

Un cop hagis comprat el teu abonament, podràs gestionar les teves entrades en el teu espai personal (imprimir-les quan ho prefereixes).