COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

“Aquest amor que no és u”
Blanca Llum Vidal + Joan Magrané + Kebyart Ensemble

Descripció

Blanca Llum Vidal & Joan Magrané

Fitxa artística

Blanca Llum Vidal, poeta
Joan Magrané, compositor
Kebyart Ensemble

Programa

El Palau presenta una lectura íntegra del poemari amb intervencions musicals compostes per Joan Magrané i interpretades pel Kebyart Ensemble: fragments d’”Estris de llum", "Chanson" i "Frottola".

Detalls

Publicat per l’editorial Ultramarinos, Aquest amor que no és u és un dels cants espirituals més suggeridors de la poeta de la temporada, Blanca Llum Vidal. El Palau presenta una lectura íntegra del poemari amb intervencions musicals compostes per Joan Magrané i interpretades pel Kebyart Ensemble. Amb una obra poètica molt lligada al cos, l’amor visceral, les referències florals i vegetals, i les transformacions del cos i la natura, és un cant que apel·la a la carn i l’esperit a través d’un ús sensual del llenguatge. Literatura i música que s’eixamplen, colpegen, cremen i acaricien amb la música del quartet de saxofons del moment.

Avís: A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, lamentem anunciar que aquesta trobada, programada inicialment al 2020, queda posposada fins el 1 de juiol de 2021. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat  entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho per mitjà d’aquest aquest enllaç. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 14 Maig 2020
  Dj
  19:00 h
  Petit Palau
  Ajornat
 • 3 Novembre 2020
  Dt
  19:00 h
  Petit Palau
  Ajornat
 • 1 Juliol 2021
  Dj
  19:00 h
  Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:10 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • De dilluns a divendres De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h (Atenció presencial, telefònica i correu electrònic) + Dissabtes i Festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia)

Compartir