Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Visites especials per a grups

El Palau ofereix la possibilitat de realitzar visites privades per a clients individuals o grups en horari matinal o tarda, subjectes a la disponibilitat dels espais del Palau.

Consulta de preus i disponibilitat al telèfon 902.475.485 o per email a visites@palaumusica.cat.

Visita Especial Privada
Visita els espais més representatius del Palau de la Música Catalana en horaris especials i amb un guia en exclusiva per al grup. Mínim 15 persones.

Visita Premium
Visita de l'arquitectura modernista del Palau i aquells espais més singulars de l'edifici com la Sala de Concerts, Sala Lluis Millet amb la seva balconada, Sala d’Assaig de l’Orfeó Català i les golfes de l’edifici ara condicionades com a oficines. Mínim 15 persones.

Visita On Top
Visita per tots els espais més singulars del Palau de la Música (espais modernistes i oficines) amb accés exclusiu a la terrassa amb vistes a la ciutat i un cafè al Foyer per completar una experiència única al Palau. Mínim 10 persones.

Visita Selectivitat
Visita orientada a estudiants d'educació secundària, per grups, per a preparar les proves d'accés a la universitat (PAU) en un entorn modernista i inspirador. Mínim 25 persones. 

Visita Cors
Visita orientada a grups corals, podran escalfar la veu a la Sala d'Assaig, posteriorment visitar els espais més representatius del Palau i culminar la visita en la Sala de Concerts on finalment podran cantar una cançó. Mínim 20 persones.

Visita amb Mini concert
Visita els espais més representatius del Palau de la Música Catalana i culmina la visita a la Sala de Concerts per gaudir d’un breu recital de piano o orgue amb melodies de Bach, Chopin o Mozart. Mínim 15 persones

Visita Els Tresors Secrets del Palau (català)
Descobreix una nova manera de visitar el Palau de la Música Catalana a través d’un recorregut històric que desvetlla els grans esdeveniments viscuts dins la institució al llarg dels seus més de cent anys d’història. La visita guiada es completa amb una visita al Centre de Documentació de l’Orfeó Català, situat a la cinquena planta de l’edifici. Màxim 20 persones.