Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Visita especial La Mercè de Barcelona

Visita La Mercè

Descobreix l'arquitectura del Palau amb una visita guiada especial el dia de La Mercè de Barcelona combinada amb un breu recital de piano de 15 minuts, coronant la visita. Gaudeix del Palau com la més bella de les caixes de música. Un plaer per a la vista i l'oïda.

La Mercè és la festa major de la ciutat de Barcelona, que se celebra pels volts del 24 de setembre, festivitat de la Mare de Déu de la Mercè. 

La festa rep homenatge a la patrona de Barcelona, a qui s'atribueixen uns quants miracles vinculats a la ciutat. S'explica que el 24 de setembre de 1218 la Mare de Déu de la Mercè s'aparegué simultàniament al rei Jaume I, a sant Pere Nolasc i a sant Ramon de Penyafort i els encomanà que instituïssin un orde religiós per rescatar els cristians ostatges a terres sarraïnes.

És una festa farcida d'activitats de cultura popular molt diverses i per a totes les edats, on destaquen la cavalcada de la Mercè, el gran correfoc, la passada de gegants i capgrossos, les diades castelleres, els balls i les danses vinguts d'arreu de Catalunya, etc. Hi tenen una forta presència les cercaviles de tota mena, uns dels actes tradicionals més antics de la ciutat, emparentats amb les processons de Corpus.