Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Ute Lemper
canta a Pablo Neruda

Descripció

Ute Lemper

Detalls

Ute Lemper s'ha fet cèlebre per les seves interpretacions del cabaret berlinès de Kurk Weill però a la seva extensa carrera, teatral, cinematogràfica i discogràfica, ha destacat en altres gèneres i registres. Des de que als anys vuitanta començà a destacar al musical "Cats" de Andrew Lloyd Weber, en el paper de la Sally Bowles de "Cabaret" i recreant el personatge de "Lola" de la Marlene Diatrich de la pel·lícula "El ángel azul", a Ute Lemper se l'han disputat a Broadway, el West End i els millors teatres del món.

A més de brodar el repertori de Bertold Brecht i Kurt Weill, el seu cançoner inclou un "Songbook" amb Michael Nyman, tributs a Edit Piaf i inclús discos pop com "Crimes Of The Heart" o el celebrat "Punishing Kiss", que va compartir amb The Divine Comedy fent versions de Nick Cave, Elvis Costello, Tom Waits o Scott Walker.

Al 15 Banc Sabadell Festival Mil·lenni estrena el seu nou disc i espectacle "Forever: The Love Poems of Pablo Neruda", dotze cançons composades per ella amb l'ajuda de Marcelo Nisinman. A les seves mans, els versos del premiat poeta xilè, s'apropen al flamenc ("El sueño"), al jazz quan la seva veu imita una trompeta ("The Saddest Poem") o a la chanson de Jacques Brel en l'erotisme de "La noche en la isla". Acompanyada per bandoneó, piano, contrabaix, guitarra, violí i percussió, la seva música busca ara expressar la puresa del tango.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 7 Febrer 2014
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 58 €
Organitza:Concert Studio

Compartir